返回列表 發帖
支持支持。 應該要搞第一屆天晉羽毛球比賽讓所有高手切磋下
popcorn 發表於 2013-9-20 18:34

當做下運動先喇。

有個問題想問下大家意見,今日18:00 見到有人係七座同八座之間打羽毛球,可以咁樣嗎?
我個人覺得咁做好反感,好似住緊公屋。

請問有冇天晉業主會贊助下...... 哈
popcorn 發表於 2013-9-20 18:36

Popcorn, 你出個post叫人報名參加,自然有人峰群而上

有個問題想問下大家意見,今日18:00 見到有人係七座同八座之間打羽毛球,可以咁樣嗎?
我個人覺得咁做好反感 ...
popcorn 發表於 2013-9-20 18:46

下?咁都得?
個人唔識欣賞

咁搞手一定要德高望重,好似papa 咁有份量,我只係新手... 哈

我個人覺得咁做好反感 ...
popcorn 發表於 2013-9-20 18:46

係咪講緊個3大3細?應該係由6座開始打到去8座的
  今日仲見到平台有人踩單車同跳繩,可見大家都很喜愛運動

係咪講緊個3大3細?應該係由6座開始打到去8座的
  今日仲見到平台有人踩單車同跳繩,可見大家都很喜 ...
嘉菲波 發表於 2013-9-20 22:59

哈哈,咁得意,可能中秋長假多左的同胞來港探親?

計吓人數先,
我:兩三個
jjboy1:一兩個
superrl:?
lonelypuppy:?

計吓人數先,
我:兩三個
jjboy1:一兩個
superrl:?
lonelypuppy:?
neutrino 發表於 2013-9-23 16:46

個場靚仔番.
可以一試

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

yes. lonelypuppy 2 pls.  just to confirm this is 26 Sep, right?

回復 67# jjboy1

JJBOY, to be serious, pls attend to the Q & A Session on 26th and 27th........... that's q. important to our 屋苑.

回復 68# neutrino

Umm.... better play on this Friday?

咁搞手一定要德高望重,好似papa 咁有份量,我只係新手... 哈
popcorn 發表於 2013-9-20 18:53

Popcorn、我地最唔講你所指個D野!Action最緊要、出Post自然有人出黎玩

回復 73# papa

Papa, will you join the Q & A Session on 26th and 27th?

回復  jjboy1

JJBOY, to be serious, pls attend to the Q & A Session on 26th and 27th........... tha ...
davidgreat888 發表於 2013-9-23 18:27

說一兩句吧,始終這帖是關於羽毛球的。

如你所說,只有兩個業主提出了書面提問。
作為業主,我已盡了一部份的責任。
可以說的是,當日如果情況許可,會到場聽聽。