返回列表 發帖
佢地話一個單位只可以book 一個場兩小時 or 兩個場一小時, 可以的話, 邊個幫手book埋另一邊場呀?

3 ppl (me+tak and youg male player).  is it too many ppl already?

jjboy and neutrino, I have sent u ...
lonelypuppy 發表於 2013-7-26 17:07

Thx!

佢地話一個單位只可以book 一個場兩小時 or 兩個場一小時, 可以的話, 邊個幫手book埋另一邊場呀? ...
neutrino 發表於 2013-7-26 18:52

我可以,但夠人打兩場?
Ps. 剛打過去話full booked....Sorry....

回復 18# jjboy1

唔該先, 其實一個場我諗都夠嘅..

confirm吓人數:

我:一兩個
jjboy1:一兩個
嘉菲波:一個
lonelypuppy:兩個
superrl:係咪打? 一個?

一,二個

confirm吓人數:

superrl:係咪打? 一個? ...
neutrino 發表於 2013-7-31 18:03

lonelypuppy: 好似係3個

我唔係打!但如果早放工都落黎同大家打過招呼先

superrl:一兩個

jjboy1:  lonelypuppy PM咗我話如果人太多佢就帶少一個喎.
papa: 歡迎, 到時見. 有時間一齊玩吓 Boardgame.

我都想加入,但真係唔知走唔走得。如果來一位得嗎?

回復 25# philip

歡迎

到時見

Sorry, 才剛下班。

Sorry, 才剛下班。
philip 發表於 2013-8-1 23:45

下星期四來吧.

下星期neutrino貴人事忙未能赴會, 本人會暫代一兩次召集人, 有興趣的歡迎來輕鬆一下. 謝謝.

提一下今個星期四羽毛球繼續會有.

晚上8-10
會所羽毛球場

有興趣就來玩吧.