返回列表 發帖

羽毛球

想打波, 邊個有興趣定期响天晉會所打羽毛球?

想打波, 邊個有興趣定期响天晉會所打羽毛球?
neutrino 發表於 2013-7-12 17:58

你係搵咩level?

單打定雙打?

有興趣
希望有機會大家切磋,聯誼下

咩level? 唔知點答, 唔好比賽級就得呱...怕悶死你...我諗冇所謂嘅當聯誼下囉

雖然想單打,但真係冇氣打單打, 雙打囉,多D人玩好玩D呱? 其實我平時都有打開, 都係雙打多.

請問通常星期一晚, 星期二晚, 星期四晚 大家邊晚得閒?

八点後星期二晚, 星期四晚都ok.  但我程度真的一般......最好双打.唔夠氣

咩level? 唔知點答, 唔好比賽級就得呱...怕悶死你...我諗冇所謂嘅當聯誼下囉

雖然想單打,但真係冇氣打單打 ...
neutrino 發表於 2013-7-15 14:52

星期四

不過我可能係睇人打. (因為我真係小學級搓波)

最多計我兩人join. (最小當然1個)

雙打好.

暫時呢2個月一至五晚都得

人數預我兩個 too. 謝謝!

我一位唔該,但今個星期四唔得

Book咗星期四 July 18th 8:00pm-10:00pm. 場錢$100

我會帶航空牌SG1101(Red Label) $148一筒(一筒12隻), 有新波有舊波, 計錢果陣靜係計用咗嘅新波.

舉例來說:如果6個人打,用咗7個新波就 ($100+$148/12*7)/6=$31. 位位$31.  公平呱?

好, 星期四見.

Book咗星期四 July 18th 8:00pm-10:00pm. 場錢$100

我會帶航空牌SG1101(Red Label) $148一筒(一筒12隻),  ...
neutrino 發表於 2013-7-15 18:55

估唔到你咁快手。
我要下星期開始先得。。。

我都有興趣,可否預我一個,做下運動減下肥。星期四ok

OK. 今星四, 2人會到.謝謝!

回復 12# jjboy1

下星期四再攪囉.

妤!計一計人數,呢個星期四(July 18th):
自己 2個
superrl 1個
lonelypuppy 2個