返回列表 發帖
你要快的舉手做業委先!

雖然我無份投你票~
jjboy1 發表於 2013-7-11 11:39

不用担心, 我會代你投票比 Papa, 因為我地係同一座.

你要快的舉手做業委先!

雖然我無份投你票~
jjboy1 發表於 2013-7-11 11:39

係咪我舉手做業委會快D整好我個厠所水先?係就念吓都無坊,同埋Jetso既話唔知會唔會有10万元落袋?
好疑惑快D温人解答我。

如果我選個陣你唔投我票我就唔同你做Friend兼絶交,就算唔同埋一座都要投,知無?

不用担心, 我會代你投票比 Papa, 因為我地係同一座.
Fatmama 發表於 2013-7-11 11:51

你咁寫會比人誤會我地分享Jetso架

係咪我舉手做業委會快D整好我個厠所水先?係就念吓都無坊,同埋Jetso既話唔知會唔會有10万元落袋?
...
papa 發表於 2013-7-11 11:51

我唔知可以投其他座數喎, 哈哈.

你如果出來選我實比機會你.

我唔知可以投其他座數喎, 哈哈.

你如果出來選我實比機會你.
jjboy1 發表於 2013-7-11 12:30

選セ鬼啊,末選個陣都比指収定Jetso成堆陰某論排住出黎,比選中左仲唔煩死咩,
一個好彩野到我發皮四個陣邊個都無面比,我老婆都見唔少。睇吓将来會唔會
演變成天晉版閙劇,而家要做就係買定張櫈座頭位等睇選舉,選個日都要攪成
大半天先選到架,大家記得買定零食啊!

業主會雖然沒有實權,但是有一定的影響力,尤其是挑選外判商的程序上。若然有別有用心(私心)的人入選業主會 ...
victor888 發表於 2013-7-9 16:49

嘩咁都得...忙到暈..都要上黎搭下咀
Thank you 分享

林夕話齋「好奇令人心癢難頂 」!!
可否明示或暗示多d究竟邊個屋苑 有d咁嘅情況?
你知啦地鐵係區內有最多屋苑管 係最大嘅 "player "....
免得大家心癢估估下, 又對其他屋苑唔公平啦...
又可作為警惕也 !

選セ鬼啊,末選個陣都比指収定Jetso成堆陰某論排住出黎,比選中左仲唔煩死咩,
一個好彩野到我發皮四個陣 ...
papa 發表於 2013-7-11 13:05

我係親身體驗和目睹,在此『報導』的惟一目的祇想提醒各位街坊在選舉業主會成員時盡量親力親為,才有可能選出真心誠意『服務』屋苑的人士。而在之前我也不祇一次強調我是不會參加角逐競選,主要原因也和Papa相似,個人EQ並不很高。

一個好彩野到我發皮四個陣 ...
papa 發表於 2013-7-11 13:05

哈哈~買多幾包花生~

哈哈~買多幾包花生~
jjboy1 發表於 2013-7-11 14:06

我出Potato Chips又点話 Beer我唔好我叫我老婆倍你飲!

"花生"個價都唔升 買來做乜呢
吃得多又高膽固醇
做下運動 泳池又唔知會否等到變秋天的童話 !!
都係去平台散下步有益又"環保"...

Ps 地鐵Mo可能十分樂意 '不冠名' 贊助大量花生也

"花生"個價都唔升 買來做乜呢
吃得多又高膽固醇
做下運動 泳池又唔知會否等到變秋天的童話 !!
都係 ...
Gardenwings 發表於 2013-7-11 15:02

我有諗過遲下去酒店地下對住0個個公園仔同d婆婆,伯伯一齊郁下d手腳
玩過一次,都幾好玩

我有諗過遲下去酒店地下對住0個個公園仔同d婆婆,伯伯一齊郁下d手腳
玩過一次,都幾好玩 ...
羊咩咩 發表於 2013-7-11 19:11

下....羊咩咩您應該仲好後生啫
又片單車 又成日同d狗狗美容...
身體應該好好㗎
我都贊成常做運動 又可減壓又可keep fit 也

回復 7# papa

Papa 佢當然天晉業主喇 我當時覺得奇怪 高層旁住佢 週圍行 好似出巡咁 後來知道佢係討論區 某某
    所从先上討論區 八下  選舉日見到話你知

你所指是否天晉既街坊呀?
papa 發表於 2013-7-10 21:48

Papa 佢當然天晉業主喇 我當時覺得奇怪 高層旁住佢 週圍行 好似出巡咁 後來知道佢係討論區 某某
    所从先上討論區 八下  選舉日見到話你知

...
rogerli 發表於 2013-7-12 17:03

巧威威喎!
呢度個朵都有用? 可能我地都要用多的喇.
可唔可以pm講下係邊個? 哈哈~!