返回列表 發帖
yes... 水晶同極火...
新屋都係整一缸~
axkit 發表於 2013-1-8 00:10

水晶蝦高當玩意Bo!曾經了解過一輪後來都係放棄,好靚個D款要成萬元隻

水晶蝦高當玩意Bo!曾經了解過一輪後來都係放棄,好靚個D款要成萬元隻 ...
papa 發表於 2013-1-8 00:14

我玩入門級架 ja.... 過萬向日本 bid 返來個 d 留返俾 d 高手玩....

我都會
諗住整個靚仔草缸加蝦
Sunny 發表於 2013-1-8 00:11

good... 我都係玩草加蝦的~
不時都落魚街坐.... haa...

RE: 請問各位購買天晉的街坊從那個區來?

good... 我都係玩草加蝦的~
不時都落魚街坐.... haa...
axkit 發表於 2013-1-8 00:20

第時大家熟左,一齊去魚街買入貨

我有玩過 d 細既魚... d 小型熱帶魚...
新屋會整大魚缸嗎?
axkit 發表於 2013-1-8 00:09

唔啦~~好傷心,之前用個50吋全黑缶養龍,跟住三條靚龍意外死晒,心都傷埋
之後轉養肥金魚,後又因為搬屋,五百蚊平賣左個型仔魚缶
以家得返一個兩呎缶同迷你缶咋...

水晶蝦高當玩意Bo!曾經了解過一輪後來都係放棄,好靚個D款要成萬元隻 ...
papa 發表於 2013-1-8 00:14

嘩~~一隻蝦仔都要成萬?好貴啊!
不過我覺得魚,蝦本身身價未必好貴,有時工具,食糧仲貴
我個時養龍,一個月飲食費都要五百蚊

第時大家熟左,一齊去魚街買入貨
Sunny 發表於 2013-1-8 00:50

我可以返到d魚器材

还不熟悉香港的花鸟街市市场,要去领一下市面再决定

我想问问居住的街坊邻居们,有没有来自上海的自家宁呀?(我来自上海,希望有幸结识上海过来的朋友们)

期待了

Sai Kung

我想问问居住的街坊邻居们,有没有来自上海的自家宁呀?(我来自上海,希望有幸结识上海过来的朋友们) ...
yuping 發表於 2014-2-22 23:02

haha,我們家人在上海住和工作,每年我和小朋友都會去上海2-3次,去吃小揚生煎,下一次在5.1假期去,期待上海美食呀。

回復 72# skb

太好了'

终于找到老乡了

你也住天晋吗?如果方便改天大家见见认识一下好吗?

回復  skb

太好了'

终于找到老乡了

你也住天晋吗?如果方便改天大家见见认识一下好吗?

:hand ...
yuping 發表於 2014-2-24 20:38

;)

"新鴻基地產表示,即將會推出的住宅項目粉嶺瓏山一號、將軍澳天晉3A及3B,以及位於東涌的項目。同時亦計劃推出觀塘及黃竹坑的寫字樓及個非核心項目。"

大家扣緊安全帶,應該係 天晉3 vs 日出3 對決