返回列表 發帖

有人開始搵驗樓嗎?(已開通團購及報名表格)

置頂
ken sir為海天晉業主提供了團購驗樓。計劃詳情如下:

原優惠價: 3.88/呎, 最低消費$1750.
在推廣期內30/11/2017前報名可獲85折優惠, 由$1500起計. 翻驗半價
名額暫時10位.

驗樓範圍包括
全屋所有裝修項目, 包括批盪, 油漆, 地板, 石材, 瓷磚, 欄河, 假天花, 窗戶, 門扇, 櫃, 玻璃, 外牆, 浴室潔具來去水,地台去水及五金構件等
所有電器, 包括微波爐, 雪櫃, 訪客電話, 紅酒櫃, 焗爐, 洗衣機, 抽氣扇, 抽油煙機, 冷氣機, 暖氣機, 浴室寶及熱水爐等。
外牆滲水勘查
免費專業驗樓報告
免費電話支援服務

查詢電話/whatsapp: 9776 1506
專頁: https://www.facebook.com/ken.flat.inspector

報名表格連結:
https://goo.gl/forms/WjDKajCJBZV282j63

想預早準備定,你地有沒有驗樓師介紹?

上次我係3A用Ken sir幫手驗,今次我親戚海天晉會介紹比佢。

想預早準備定,你地有沒有驗樓師介紹?
ballball 發表於 2017-10-21 08:35

我都打算搵,求介紹。

上次我係3A用Ken sir幫手驗,今次我親戚海天晉會介紹比佢。
grese 發表於 2017-10-21 09:35

Ken sir 驗得好嗎?

CAN YOU PM KEN SIR's Phone number? Tks

Ken sir 驗得好嗎?
obuys 發表於 2017-10-21 11:55

我覺得 Ken sir 驗得幾仔細,驗到冷氣機有漏水同埋喉管漏水既大問題。

CAN YOU PM KEN SIR's Phone number? Tks
ZZZU 發表於 2017-10-21 12:08

Pm了

你好Grese, 請問可以比Ken Sir個 contact我嘛? 謝謝

你好Grese, 請問可以比Ken Sir個 contact我嘛? 謝謝
vincentcheung 發表於 2017-10-21 18:07

已pm 分享

Grese, 可否給ken Sir 的contact 我? 謝謝你

Hello Crese, 可否給Ken Sir contact for me too? Thank you

Grese, 可否給ken Sir 的contact 我? 謝謝你
dwings 發表於 2017-10-21 20:30

pm了

Hello Crese, 可否給Ken Sir contact for me too? Thank you
ayiuayiu 發表於 2017-10-22 00:49

pm了

hello, grese, 有無ken sir 聯絡方法? pm thanks.

hello, grese, 有無ken sir 聯絡方法? pm thanks.
credder 發表於 2017-10-22 10:49

pm了