返回列表 發帖

天晉2貨尾車位

今日接代理電話,說發展商放售貨尾車位,售價由2M~2.2M。

今日接代理電話,說發展商放售貨尾車位,售價由2M~2.2M。
kelvin03 發表於 2017-4-4 19:21

即係原價賣!

回復 2# jackeygo

發展商在15年中曾放售,價錢大部份是1.8M。

想知道市价租金是多少?回报奇低,点买得落手?

想知道市价租金是多少?回报奇低,点买得落手?
baji 發表於 2017-4-5 11:10

二期第一批業主價138,所以叫租4千或成交3.8千都有。睇個別業主心態。

二期第一批業主價138,所以叫租4千或成交3.8千都有。睇個別業主心態。
Shkxxx 發表於 2017-4-5 12:10

最近出的一批位置好D? 138万有得选位置吗?

回復 6# baji

貨尾都係啲夾心位多!
聽說當年都係看圖畫位。

我138萬買, 有floor plan 睇

應該好快到250萬....

我138萬買, 有floor plan 睇
STEVEBO 發表於 2017-4-7 17:30

當日好似話買大單位送嘅!
唔要可樓價减138萬!對不?

回復 10# Shkxxx

對,我就是走寶這個

回復  Shkxxx

對,我就是走寶這個
kelvin03 發表於 2017-4-8 13:36

都唔係嘅
或者你買哂騰訊,回報咪仲可觀!

回復 10# Shkxxx
只係最早一批大單位先至有. 當時稍一猶豫就蘇州過後  然後現兜兜攞錢出嚟買

回復 13# STEVEBO

冇買車位好過冇買樓。
車真係可以唔養,去到210萬,完全係脫離現實。
回報低,不如等出年,用100萬買政府年金好過。
月月收5800,幾和味。洗乜210萬買車位收淨租
3500蚊呢?

回復  STEVEBO

冇買車位好過冇買樓。
車真係可以唔養,去到210萬,完全係脫離現實。
回報低,不如等出年 ...
Shkxxx 發表於 2017-4-12 17:04

same thoughts. please share the information of the government annuity ??? $5800 each month ?