返回列表 發帖
回復 29# Shkxxx

用自己錢解決不是你責任的問題?

回復  Shkxxx

用自己錢解決不是你責任的問題?
cwlee 發表於 2017-3-22 16:56

呢批劣質貨再免費送比我都冇用囉!
我用一大筆錢去裝修一間新樓
唔想因為慳呢筆磚錢而第日後悔

條氣一定唔順
責任一定不在我身上

希望 郭基輝 睇到佢嘅客有幾不滿啦!

回復 32# Shkxxx

郭炳基?

回復 32# Shkxxx

你激心仲要付出?

回復  Shkxxx

郭炳基?
cwlee 發表於 2017-3-22 17:13

應該係郭基輝
sorry

回復  Shkxxx

你激心仲要付出?
cwlee 發表於 2017-3-22 17:14

別無他選
怪自己盲目信錯公司

我用棍敲打廁所的雲石牆,發覺九成係空心,但SHK話因為係用掛的方式裝,所以係正常,都唔知真定假。大家既單位有無咁既問題?

我用棍敲打廁所的雲石牆,發覺九成係空心,但SHK話因為係用掛的方式裝,所以係正常,都唔知真定假。大家既 ...
tko_friend 發表於 2017-3-22 20:14

呢樣的而且確係事實。
真嘅!

屋宇署有Code of Practice你信邊個?

回復 36# Shkxxx

‧信錯仲要再罰款?

星期日早上已收樓,即時交回單位處理洗手間雲石崩花問題。崩花頗嚴重,最神奇,有兩條雲石根本已斷開兩節,照裝上去。另厨房水龍頭,當眼位已氧化,照裝。星期三下午有電話通知已妥當,通知我簽收回門匙。先上樓作簡單驗收,又遇然發現雪櫃門邊出現少許崩花,亦只能作45度打開,雪櫃冇反應,原來總制已被関上。原來雪櫃接觸點警報不停發響,最後我亦只能関上總制離開。最神奇,兩個雪櫃門多了兩隻凸出扶手,似乎有人換走發展商原先雪櫃門。最後,亦未能在樓下管理員處找到我單位門匙及簽收文件。今早會再與屋苑管理主管交涉,雪櫃不能用,電制関上亦令相關電源物品不能用。

回復 41# Helloween

咁都得?

回復 41# Helloween

超乎正常想像!
   我浴室雲石都好明顯係繼都照裝
   但考慮到牽一髮動全身問題
   無奈接受修補
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

星期日早上已收樓,即時交回單位處理洗手間雲石崩花問題。崩花頗嚴重,最神奇,有兩條雲石根本已斷開兩節, ...
Helloween 發表於 2017-3-23 08:07

可映張哪兩隻雪柜門突出拉手照片看看嗎?

回復 43# Shkxxx

恕小弟直言,幾大條裂痕罅喎!咁委屈?