返回列表 發帖
我鍾意Dyson吸塵機多d,又實用又輕,入伙清潔又啱用。我屋企部細Dyson吸塵機,5年前細細部都要成三千幾蚊。如果送Dyson應該會送V8咁上下,無理由送部Dyson風扇掛。

茶具真係多數放係廚櫃封塵,阻地方。其實三期送左套茶具,又有幾多住客成日用。

回復 856# Dog2006

茶具同衣兩樣Dyson我都有,希望送第二d好野

回復 856# Dog2006

茶具真係無MUG 用...... 唔駛做咩
送LC 煲都仲有D 用既

大神吸塵機有用呀   幻想下三零抽濕機都好呀
TKO 點都要買一部看門口

Dyson 部V6 吸塵機做緊特價清舊款, 可能都吾定㗎
佢D風扇一D都吾平拍得住吸塵機,最後比Dyson 禮券
業主可自由選擇

各位
CC已經在29/12/2017批左喇
恭喜大家準備好收樓

已經有dyson v8. 佢不如送部抽濕機俾我仲實際
LC...其實唔係個個岩。

各位
恭喜大家準備好收樓
ll321 發表於 2018-1-5 16:01

多謝通知,是否大約12/1/18 左右就會收信。

各位
恭喜大家準備好收樓

謝謝資訊!
太開心喇

喇份新年禮物,真係太開心。

回復 860# ll321

Thank you so much for the new!!!

各位
恭喜大家準備好收樓

哇今次真係要熱烈地彈琴熱烈地唱

都5知新記D濕濕星野重要搆已耐,見到8座地花同埋個門閘,更亭重末整好㗎
?最驚佢重係慢吞吞等全部搆完先出信?佢係1月29前出都冇break 到個rule
係攞到CC後1個月內出信,出左信後係2星期內收樓咪2月中過年前先上到樓睇?
簡直叫人等到心都碎,最後日子竟然係最漫長地等

無好似savannah遲咁多交樓已經好好

都5知新記D濕濕星野重要搆已耐,見到8座地花同埋個門閘,更亭重末整好㗎
?最驚佢重係慢吞吞等全部搆完先出 ...
Comax 發表於 2018-1-7 19:36

我估家陣都做緊最後階段的收尾工作吧
睇個勢我估佢月中就會出信
咁準時的確幾驚喜

回復 867# Comax

ching 有無睇過這個呀

這個都出埋,應該唔駛再等好耐啦
開開心心等收樓