返回列表 發帖
1月2號問胡關律師樓,答複本月會出信。細節都等緊SHK通知

【收樓驗樓必讀】12個你不可不知的收樓小百科!
裡面講解是 SHK 收樓組,好似好專業

https://www.youtube.com/watch?v= ... SY67yCJKyNYks7x0m-Q

見到Savannah 1月4-5日夜晚在TST有茶會比業主講項目進度,交樓流程同物料保養, 似乎早收樓過海天晉。 ...
dwings 發表於 2017-12-25 22:44

好似Savannah 過唔到 CC ,出左信因天氣問題 要遲收樓。

早前見有收樓茶會,非常羨慕,佢地真係慘!

請問有無人知OW 18/12 CC 是否真係pass左,因好耐都唔見有通報

舉手一問.........
點解 住戶入口呢邊個門牌名
會整左 海天晉匯 POPWALK OCEAN!?
呢個應該係MALL 個名吧.............

個盤 係海天晉 吧
住戶入口用商場名既?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我見大門口d水馬都搬走左
睇落好快收樓喇
好似有ching話齋
新年禮物 ...
riccccck 發表於 2018-1-3 20:29

入伙禮物就一定有既~ 代理同我講元朗grand yoho 送dyson

回復 843# Dog2006

as I know...passed la

好似Savannah 過唔到 CC ,出左信因天氣問題 要遲收樓。

請 ...
Dog2006 發表於 2018-1-4 16:22

哇等我仲諗點解會有茶會
原來係因為佢會遲
咁睇黎真係no news is good news

請 ...
Dog2006 發表於 2018-1-4 16:22

我見fb有d谷友話啟勝接左手
咁即係我地個CC過左喇
今次唔駛遲都真係抵讚

舉手一問.........
點解 住戶入口呢邊個門牌名
會整左 海天晉匯 POPWALK OCEAN!?
呢個應該係MALL 個名吧... ...
FATFAT 發表於 2018-1-4 16:50

我估可能唔只一個牌?
無可能無我地自己個牌嘅
我唔理popwalk那個啦
最緊要我地果個夠清晰同顯眼

回復 849# jujuju

係入口閘門旁今日下午整緊! 重有張通告話收樓業主
可用B1停車埸泊位!
我用自己律師5知遲幾耐?真心急

回復  jujuju

係入口閘門旁今日下午整緊! 重有張通告話收樓業主
可用B1停車埸泊位!
我用自己律師5知 ...
Comax 發表於 2018-1-4 18:56

謝謝ching補充

回復 844# FATFAT

我都奇怪個Mall logo 响大門口,應該响中央大道那邊有出入口
BTW 上年個樓盤模型我吾見Ocean Wings logo喎

回復 845# boku214
請問是Dyson 什麼電器吖? 我本身有佢個吸塵機啊

三期入伙好似送名牌茶具一套及自助餐券,大單位多啲,細單位少啲

開光~
借版友 照片一用
以後大家街坊就係呢到出入啦

預祝各位出入平安 家宅安康~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊