返回列表 發帖

海天晉 Ocean Wings 示範單位

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Papa 又買樓,好強勁!!!!!

Papa, 用料好像很靚,現場看感覺如何?

Papa, 用料好像很靚,現場看感覺如何?
anitaszeto 發表於 2016-3-24 22:13

無銭買都去睇吓親吓熱鬧、個人感覚用料一般不可以説豪華、廚房方面近年新盤基本上都係偏細、
不過今時今日都唔多人係屋企煮番幾味無咩所謂了 

補充、今日今日用實尺計算來説Club House有保齢球場、Snooker、飛鏢場仲有個Boxing擂台
都算用心作了

Papa 太謙虛了!

很多謝你一直以來無私的分享,令我大開眼界了!!

Papa, 廚房廁所用料感覺好似天晉一期喎?

Papa, 廚房廁所用料感覺好似天晉一期喎?
englishbb 發表於 2016-3-24 23:03

廚房廁所用料個D色調都似天晉一期架、除左浴缸旁邊個幅牆、不過我就不太識欣賞呢幅牆

Papa 太謙虛了!

很多謝你一直以來無私的分享,令我大開眼界了!! ...
anitaszeto 發表於 2016-3-24 22:54

我都期待大家多D分享交流吓

papa 買唔買ocean wings?

謝謝分享。相信ocean wings 同wings 1,2,3風格一樣。向海好,但行遠左。

新鴻基算有吸收經驗。我買3a時唔揀開放式廚房係因為是全開放,呢期用玻璃可以解決油煙問題