返回列表 發帖
回復 72# papa

不如將個日子搬去頭 POST?

ok, please count me, i choose choice 1 or 2

回復  papa

不如將個日子搬去頭 POST?
mylovelyflat 發表於 2012-10-30 10:44

mylovelyflat, 多謝宝貴意見!馬上整理吓先

多謝大家既支持,到今日為止有以下街坊報左名(排名不分先後),總數12人。如有寫漏人名
或修改請話我知,至於地方方面因各有不同意願未能取得明顯性既選擇,請容許我提出個人意見,
因第一次見面打邊爐可否留在打後日子再定(打邊爐既話熟左仲有玩D)?今次先讓大家在餐廳舉行個
簡單吹吹會,未能満足地方請見諒!擔心無野講都唔緊要,出席者中必有健談者存在給話題討論!
最終地方再Update大家!請稍等

<<出席者>>
羊咩咩,Camusliu,Philip,axkit, Edmud, wingsdiamond
victor888, the wings, mylovelyflat, edmond713, Jjboy、papa
+ any other?

今日影左呢間舖個環景....
Davici    www.davincicook.com.hk
地址 : 將軍澳坑口村第三排34号
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 80# 羊咩咩

Nice pictures! Many thanks

回復 81# victor888

謝謝! 羊咩咩,四出找尋聚會地點.

呢間食店0係我舖頭附近咋...........
我識個老闆娘,但完全同佢冇利益關係,我都係間接幫親過佢,不過我估連佢都唔知

其實我自己就想0係將軍澳站攪,食前/後可以行個圈

呢間食店0係我舖頭附近咋...........
我識個老闆娘,但完全同佢冇利益關係,我都係間接幫親過佢,不過我估連佢 ...
羊咩咩 發表於 2012-10-31 22:58

羊咩咩,  麻煩曬你!環境都幾好相信都適合傾計,如果認識経営者的話可否幫忙問吓14至20人包唔包到場?
最終再讓大家決定拍板是否去馬,有配偶想参加也無認觀迎,有需要請通知我

<<至11月1日為止出席者増至16>>
羊咩咩,Camusliu,Philip,axkit, Edmud, wingsdiamond
victor888, the wings, mylovelyflat, edmond713, Jjboy、papa
Tinakwok(+1),Fatmama(+1)

回復 84# papa

抱歉未能出席。

Papa,

唔該預多 2 位, 我同我先生都會出席.

回復 86# Fatmama

明白!多謝參與

<<至11月1日為止出席者増至16>>
Tinakwok(+1),Fatmama(+1)

回復 87# papa

噢, 即係點都有10個人出席喇. 咁就好喇!
到時天晉2應該剛剛開賣喇......希望大賣喇.

麻煩晒papa既統籌!

回復 83# 羊咩咩

同意, 不過等papa決定喇, 要就不同人意見係好煩既.

我都參加