返回列表 發帖
若果唔係來自香港近海嘅(香港西面,尤其是珠江口一帶海水污染是問題),多多益善!難道羊咩咩係『釣友』?或者他日可成立天晉『釣友』會,得閒隨可出海碰碰運氣,重可順便練下耐性添!

若果唔係來自香港近海嘅(香港西面,尤其是珠江口一帶海水污染是問題),多多益善!難道羊咩咩係『釣友』?或 ...
victor888 發表於 2012-11-15 12:21

出到好遠,唔近岸~
魚唔係我捉,係我老公落海捉,有時唔止魚....

出到好遠,唔近岸~
魚唔係我捉,係我老公落海捉,有時唔止魚....
羊咩咩 發表於 2012-11-15 13:41

Thanks! 你husband好勁秋!
魚係打、釣定網架?

Thanks! 你husband好勁秋!
魚係打、釣定網架?
victor888 發表於 2012-11-15 14:23

打~

打~
羊咩咩 發表於 2012-11-15 16:57

犀利!望日後『打』條大龍躉或大蘇眉讓大眾分享下!

犀利!望日後『打』條大龍躉或大蘇眉讓大眾分享下!
victor888 發表於 2012-11-15 17:19

望佢打唔到呢d靈性,大年紀魚啦
其實我好鍾意魚架~(唔係食)

回復 107# papa

papa, 羊咩咩,

因時間問題, 一直唔敢報名, 現在加入可以嗎? 我一個人來.

回復 127# WingWing

無問題既!講聲Wellcome先,正好準備出Post提醍大家今個星期五聚會大日子,

To:各位天晉街坊
終終到左聚會時間,如果早前報名而有需要改動、又或希望加入的街坊請儘早通知!Thanks

日期:11月23日(星期五)
Davici    www.davincicook.com.hk
地址 : 將軍澳坑口村第三排34号(前往方法可看早前第7頁的詳細紹介)

<<至11月19 日現在為止出席者増至22~23人>>
羊咩咩,Camusliu,Philip,axkit, Edmud, wingsdiamond
victor888(+1), the wings, mylovelyflat, edmond713, Jjboy(or/+1)、papa
Tinakwok(+1),Fatmama(+1),Longlam, H3G,axkit(+1), wingwing

點析別呢??

回復 129# 羊咩咩

帶張WINGS MEMO PAD紙~哈哈, 不過我都要搵搵, 哈哈.

其實去到餐廳個度自然會知, 有咁多人.

回復 129# 羊咩咩

到達時講聲暗號”天晉”方便確認!麻煩你可唔可以同老闆講聲用天晉名義訂枱?甘就可以方便認頭
我個日會尽量偸走早D到等大家

回復 130# jjboy1

我會帯個尗片夾寫住我藝名方便打招呼

回復 132# papa

哈哈, 你小心多左好多契仔

回復 133# jjboy1

大家千奇唔好太介懷我Papa個藝名,我純粋希望用個方便容易記既名,絶無抽水意思請見諒!
認識大家後隨便叫我個真名就Okay喇

個日我諗都會早少少到