返回列表 發帖

回復 144# papa

都同意自己搵位坐算, 我相信出得黎既都會想傾下計, 到時相似單位會自己坐埋架喇, 哈哈.

我覺得講講下都係講裝修為主~

講得啱,大家應該最煩惱係裝修, 你都心水幾清呀。

回復 143# papa

papa : 原先我留咗兩個位,但老公未能出席,只有我一個, 非常抱歉!
           我會準時到, 明天大家見面再談.

回復 153# tinakwok3e

Tinakwok, 無問題明天見!我明天都要快手D完成左我個Presentation偸雞早D去

To:各位天晉街坊
明天就係吹水會啦,期待可同大家打招呼見面!記得時間係7:00恭候8:00入席,未報名街坊如有意加入者請在今晩或明天早上通知方便安排!Thanks

日期:11月23日(星期五)
Davici    www.davincicook.com.hk
地址 : 將軍澳坑口村第三排34号(前往方法可看早前第7頁的詳細紹介)

<<至11月19 日現在為止出席者増至21~22人>>
羊咩咩,Camusliu,Philip,Axkit(+1), Edmud, wingsdiamond
victor888(+1), the wings, mylovelyflat, edmond713, Jjboy(or/+1)、papa
Tinakwok,Fatmama(+1),Longlam, H3G,Ching, wingwing

Papa...留左電話比你

papa, 可PM電話給我嗎?我有可能會晚點到。

哈哈!!十分期待, 今晚我大概7:30左右到!!

回復 155# papa

如無意外準時到

請問各位知唔知坑口村有冇收費停車場?  我問過Davinci Cook, 佢話近巴士站, 我唔熟地頭, 有冇高人指點吓?

收費的話,一入坑口村轉左有一個
但唔轉左,直入村後最尾轉右有免費泊位(多數冇位)

坑口村綠色小巴站對面有好多私家車錶位,不過唔知訪客泊左會否被『騷擾』。問問Davinci Cook或羊咩咩意見啦!

坑口村綠色小巴站對面有好多私家車錶位,不過唔知訪客泊左會否被『騷擾』。問問Davinci Cook或羊咩咩意見啦 ...
victor888 發表於 2012-11-23 13:29

0個度冇問題,唔好亂泊就得

琴晚打得三條魚,唔知比邊個好或者即食又唔太好
下一次再同大家分享啦~~

琴晚打得三條魚,唔知比邊個好或者即食又唔太好
下一次再同大家分享啦~~
羊咩咩 發表於 2012-11-23 13:43

100%無問題!點都好,多謝先!