返回列表 發帖
hi~
我剛發現 count 多左我一次... ha~

羊咩咩,Camusliu,Philip,axkit, Edmud, wingsdiamond
victor888(+1), the wings, mylovelyflat, edmond713, Jjboy(or/+1)、papa
Tinakwok(+1),Fatmama(+1),Longlam, H3G,axkit(+1), wingwing

請修正~ thanks..

Papa 不如0係個title果度寫埋聚會日子方便大家睇? 同埋我地要唔要pm電話比你?

回復 128# papa

唔該哂papa, 各位到時見.

提議可以在桌上放置名牌, (只須用一張A5細紙對摺倒轉放, 可以自備), 對名入座, 又方便相認.

不如跟單位房數黎坐,再0係座位貼名

回復 134# papa

papa, 各位街坊,預埋我一個啦(終於confirm放到假哪)!

回復 140# Ching

嘩, 專登放假咁有心, 希望個晚滿足到你喇.

回復  papa

唔該哂papa, 各位到時見.

提議可以在桌上放置名牌, (只須用一張A5細紙對摺倒轉放, 可以自備 ...
WingWing 發表於 2012-11-20 11:08

Wingwing,多謝意見先,名牌既事我無太多意見,只要大家鐘意並方便自己(大家)可隨個人意願安排

回復 140# Ching

Okay!Wellcome!

日期:11月23日(星期五)
時間:晩上7:00
Davici    www.davincicook.com.hk
地址 : 將軍澳坑口村第三排34号(前往方法可看早前第7頁的詳細紹介)

<<至11月20 日現在為止出席者増至22~23人>>
羊咩咩,Camusliu,Philip,Axkit(+1), Edmud, wingsdiamond
victor888(+1), the wings, mylovelyflat, edmond713, Jjboy(or/+1)、papa
Tinakwok(+1),Fatmama(+1),Longlam, H3G,Ching, wingwing

不如跟單位房數黎坐,再0係座位貼名
羊咩咩 發表於 2012-11-20 12:24

羊咩咩,多謝意見!我個人來説因人數並非太多也是初次見面,隨自己意願選擇想座既地方對大家可能會輕鬆D,
你覺得點睇

Papa 不如0係個title果度寫埋聚會日子方便大家睇? 同埋我地要唔要pm電話比你?
mylovelyflat 發表於 2012-11-20 09:13

myloveflat, 多謝意見!我已修改Title,電話方面可不一定PM我,除非有可能在23号當天不能出席者

據天文台預測,本周五冷鋒襲港,晚上很大機會番大北風,各位緊記加衣!

謝謝提示

回復 143# papa

Papa, i may come a bit late, around 730-8pm. thx

回復 148# H3G

H3G, 等你喇!

我都可能會遲少少.... 會盡快趕來~ thanks~