返回列表 發帖
回復 129# 羊咩咩

到達時講聲暗號”天晉”方便確認!麻煩你可唔可以同老闆講聲用天晉名義訂枱?甘就可以方便認頭
我個日會尽量偸走早D到等大家

回復 130# jjboy1

我會帯個尗片夾寫住我藝名方便打招呼

回復 133# jjboy1

大家千奇唔好太介懷我Papa個藝名,我純粋希望用個方便容易記既名,絶無抽水意思請見諒!
認識大家後隨便叫我個真名就Okay喇

回復  papa

唔該哂papa, 各位到時見.

提議可以在桌上放置名牌, (只須用一張A5細紙對摺倒轉放, 可以自備 ...
WingWing 發表於 2012-11-20 11:08

Wingwing,多謝意見先,名牌既事我無太多意見,只要大家鐘意並方便自己(大家)可隨個人意願安排

回復 140# Ching

Okay!Wellcome!

日期:11月23日(星期五)
時間:晩上7:00
Davici    www.davincicook.com.hk
地址 : 將軍澳坑口村第三排34号(前往方法可看早前第7頁的詳細紹介)

<<至11月20 日現在為止出席者増至22~23人>>
羊咩咩,Camusliu,Philip,Axkit(+1), Edmud, wingsdiamond
victor888(+1), the wings, mylovelyflat, edmond713, Jjboy(or/+1)、papa
Tinakwok(+1),Fatmama(+1),Longlam, H3G,Ching, wingwing

不如跟單位房數黎坐,再0係座位貼名
羊咩咩 發表於 2012-11-20 12:24

羊咩咩,多謝意見!我個人來説因人數並非太多也是初次見面,隨自己意願選擇想座既地方對大家可能會輕鬆D,
你覺得點睇

Papa 不如0係個title果度寫埋聚會日子方便大家睇? 同埋我地要唔要pm電話比你?
mylovelyflat 發表於 2012-11-20 09:13

myloveflat, 多謝意見!我已修改Title,電話方面可不一定PM我,除非有可能在23号當天不能出席者

回復 148# H3G

H3G, 等你喇!

回復 153# tinakwok3e

Tinakwok, 無問題明天見!我明天都要快手D完成左我個Presentation偸雞早D去

To:各位天晉街坊
明天就係吹水會啦,期待可同大家打招呼見面!記得時間係7:00恭候8:00入席,未報名街坊如有意加入者請在今晩或明天早上通知方便安排!Thanks

日期:11月23日(星期五)
Davici    www.davincicook.com.hk
地址 : 將軍澳坑口村第三排34号(前往方法可看早前第7頁的詳細紹介)

<<至11月19 日現在為止出席者増至21~22人>>
羊咩咩,Camusliu,Philip,Axkit(+1), Edmud, wingsdiamond
victor888(+1), the wings, mylovelyflat, edmond713, Jjboy(or/+1)、papa
Tinakwok,Fatmama(+1),Longlam, H3G,Ching, wingwing

遅左少少添!我現在開始出発,希望7:00到、一陣見

而家係11A la

非常感謝大家出席第一次吹水會,是次出席人數達到20人,短短4小時聚會感覺非常
充實,大家也非常建談絶無冷場,完全不似第一次認識,交談完全係Free style
形式並無特定話題,内容包括對収樓既期望/装修意見/選択天晉既存原因/環境討論/
TKO既気候/工作個人家庭無所不談。

籍此也充心多謝羊咩咩既幫忙安排一個環境非常安静/食物味道良好既地方讓大家
暢所欲言,Thanks a lot!  希望将來再有機會同大家見面

補充一句,正式不是20人係21人先對,Ching帯左個BB女黎!

回復 193# Ching

無問題!做人父母甚艱難大家明既

今次活動認識既街坊有做生意/IT専業人仕/教育界等等不能儘録,多溝通真係可以集思廣益