返回列表 發帖
罷飲佢睇佢頂到幾耐~
冇心做生意就唔好做啦~
最唔鐘意呢d食店

罷飲佢睇佢頂到幾耐~
冇心做生意就唔好做啦~
最唔鐘意呢d食店
kkkeeeiii 發表於 2015-1-2 22:37

我支持你、食個一次怕怕已経再無去啦、野食服務都差、樓上位Ching都提到果層D油煙味悪頂到離譜
一定影響翠園、個人認為grill n more早D關門大吉就差唔多。

翠園一月四日正式營業,我立刻訂了位。

回復 33# papa

支持支持!!

上星期去紅樓發現:

1. 排隊話要攞籌, 又話要人齊先可入, 點知原來唔駛公平地排隊, 係邊個惡D大聲D就邊個入 ...
kamats 發表於 2015-1-2 18:52

黑心講句都係咁話,希望佢早執早著

翠園一月四日正式營業,我立刻訂了位。
philip 發表於 2015-1-2 23:40

Philip, 至醒係你啦、食完比D感想黎参考吓

今日試了翠園午飯及晚餐,真係人頭湧湧。味道也有一定水準。不過,有兩點冇面畀一定要彈,1)埋單超級耐,起碼二十分鐘以上,再加催三次以上才可以完成!2)晚飯其本第二輪所有熱門菜式都冇晒,個買手完全唔識預算食材,大大的失敗!

坐枱放得很擠,一貫美心模式。希望盡快可以改善!

今日試了翠園午飯及晚餐,真係人頭湧湧。味道也有一定水準。不過,有兩點冇面畀一定要彈,1)埋單超級耐, ...
philip 發表於 2015-1-4 20:28

good,既然咁好生意,一於頂埋紅樓打通佢,免浪費生意

終於有間似樣嘅出現,間間同名嘅都喺次一級水準.
次級添好運
次級富臨...
間間都喺次級水準.

終於有間似樣嘅出現,間間同名嘅都喺次一級水準.
次級添好運
次級富臨...
間間都喺次級水準. ...
lamtinfuk 發表於 2015-1-5 11:23

你講開間富臨、我覚特要用好離譜黎形容、可惜仲係咁多人去食、想去執快D都唔係咁易

good,既然咁好生意,一於頂埋紅樓打通佢,免浪費生意
samsonfong0169 發表於 2015-1-4 21:33

又係一個好主意喎。

終於試咗,食物OK,位有啲逼。早上8:30-9:00後有機會要等位。

終於試咗,食物OK,位有啲逼。早上8:30-9:00後有機會要等位。
wingsdiamond 發表於 2015-1-7 11:46

You did by today? How is the service in yum cha period?

回復 44# wingsIIboy
Service is quite good. Food quality on par with Jade Garden in other areas.

翠園開張 好好食