返回列表 發帖

你買天晉係為左

單選投票, 共有 129 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限

PS. 自住既即係入伙2年內 (因入伙後1年內有SSD, 想自住通常唔會賣) 點都唔放/搬走

Jjboy1,可唔可以加多個選項:自住+投資?

回復 2# WingWing

其實可能會個個都係自住加投資~

回復 1# jjboy1

A little bit confuse, 租比人同投资既区别在边度?

回復 4# Kathyl

我想話係炒賣個的, 唔係收租佬

回復  Kathyl

我想話係炒賣個的, 唔係收租佬
jjboy1 發表於 2012-10-7 20:59

Thanks! jjboy1!

我係自住為先,冇其他理想家園/供唔掂先至會賣

賣咗天晉都唔知可以買番邊度

賣咗天晉都唔知可以買番邊度
FatCat 發表於 2012-10-8 21:53

當然可選天晉II/III啦!都係街坊黎者

前幾日中打黎問我細單位7球賣唔賣....
我真係同佢講...賣咗都唔知可以買番邊度

回復 10# mylovelyflat

7M.....hahah, 試下水溫囉, 賣得出市區都買得番. 淨袋百幾萬喎

奧運柏景灣2房都係7百萬度

Agent求盤心切入伙前必定用個高價給引放盤,真係収樓個陣出入好大架啦。你怕煩就叫距拿張票去
你屋企樓下等先講,不過真係俾既話記住収,呢口價可能一瞬即逝

瓏門有兩房戶都破一萬蚊尺大關啦,到天晉二期時真係唔知又會開價幾多,真係要睇定啲

瓏門有兩房戶都破一萬蚊尺大關啦,到天晉二期時真係唔知又會開價幾多,真係要睇定啲 ...
FatCat 發表於 2012-10-9 22:01

是否睇定啲先出天晉件貨?

嘩! 是否高層? 十分吸引.

Cheers!!!!