返回列表 發帖
Hi popcorn 歡迎參加

各位街坊 歡迎報名
如果而家未確定度 無緊要
報名時間 去到星期三晚上十時
到時 ...
Cindy 發表於 2013-8-19 11:12

Thanks again for your arrangement!

Bowling Party! Yeah!  雖然唔係成日打,都当出吓力Relax吓,不過我間唔
中会Luck手飛波架,大家要小心

輕輕一推.
明天見.

大家  今晚見喇
我會『開定房』 等你地

Sorry Cindy, 今晚有工作趕唔到返来, 要下次有機會再約。

準時Club House見!

sure see u all tonight!

Sorry Cindy, 今晚有工作趕唔到返来, 要下次有機會再約。
popcorn 發表於 2013-8-21 13:35

其實有無考慮過遲小小來?
橫豎都打到10點

popcorn 發表於 2013-8-21 13:35

No problem
See you next time

其實有無考慮過遲小小來?
橫豎都打到10點
jjboy1 發表於 2013-8-21 14:37

Yes.
Welcome to join during 8:00pm-10:00pm

hi all i will come over at 9:00

will try my best to join earlier !

今晚真係得益良多
下次再見

i have had a great time! thanks for the arrangement cindy !

nice to meet u all

今晚真係得益良多
下次再見
Cindy 發表於 2013-8-21 22:25

Thanks Cindy先!Good game! 高興認識大家,大家亦非常健談,不過我個屁股又開始酸軟

Davidgreat888,終於見到你既真身,你都幾Nice啊,期待你為大家出力

i have had a great time! thanks for the arrangement cindy !

nice to meet u all
muichichi 發表於 2013-8-21 22:31

David明白你既熱心,祝好運。
Cindy muichichi 就放膽去選喇。