返回列表 發帖

保齡球活動:21 Aug 13 本週三

保齡球活動: 21 Aug 13 本週三==>成團
Date : 21 Aug 13
Time : 8:00pm-10:00pm
Event : Bowling

Attendee :
jjboy                 1-2
muichichi            1
papa                2
cindy                1

其他街坊 welcome
Pls just let me know is OK

I will reserve the bowling room also.

See u

Davidgreat - 1person, may i join?

Davidgreat - 1person, may i join?
kanice 發表於 2013-8-17 16:53

Hi David
Weclome to join the party
强調這次純屬聯誼次水活動 另無其他特别主題
正所謂 酒逢知己千杯少 話不投機半句多

回復 3# Cindy
Sorry, 我完全唔識Look Link, 但浄係嚟同一眾師兄師姊吹下水, sharing下,唔知得唔得呢?

回復  Cindy
Sorry, 我完全唔識Look Link, 但浄係嚟同一眾師兄師姊吹下水, sharing下,唔知得唔得呢? ...
davidgreat888 發表於 2013-8-18 15:34

我唔係host所以無特別意見,但個人認同先前papa所講,咁大個人,無咩介唔介意。
又唔係有十冤九仇,有興趣咪落黎打下波,夾份錢,吹下水。

傾得埋咪傾多的,傾唔埋咪當做下運動。
其實真係唔使成日問人有無所謂,介唔介意,大家都唔係細路仔了。

雖然我唔知你個葫蘆賣緊咩藥,但我其實係認真佩服你既熱心同面皮。

回復  Cindy
Sorry, 我完全唔識Look Link, 但浄係嚟同一眾師兄師姊吹下水, sharing下,唔知得唔得呢? ...
davidgreat888 發表於 2013-8-18 15:34

E!  我係host 係唔係可以講多句?

要認識你d個街方 對本人 覺實真係一個"挑戰"
而家 似乎好似 無乜話題 同你"搭得上咀"
如果你唔打保龄  我怕你悶喎

不過我相信  總有一日   世界會變的

回復 6# Cindy

我負責針茶第水都ok!

回復 5# jjboy1

熱誠及極厚的面皮係OC佬最最最基本的要求!

最重要係把屋苑搞得好好睇睇,妥受當當,大家生活happy!

回復  jjboy1

熱誠及極厚的面皮係OC佬最最最基本的要求!

最重要係把屋苑搞得好好睇睇,妥受當當,大家 ...
davidgreat888 發表於 2013-8-18 23:56

唉..........
你適合攪政治, 加入民建聯最好.

OC team 都要講求團隊合作精神,團隊除包括業主,業委會成員之外,mo都係一份子,互相尊重及體重才能有效地達到目的。

hihi... 我可能 2 個,thank you

hihi... 我可能 2 個,thank you
popcorn 發表於 2013-8-19 10:43

Hi popcorn 歡迎參加

各位街坊 歡迎報名
如果而家未確定度 無緊要
報名時間 去到星期三晚上十時
到時放工抽到時間 再通知 都當然無問題
當識多個街坊 聯誼下
打開羽毛球的街坊 不如一齊玩

jjboy1        :        1-2
muichichi         :        1
papa        :        2
cindy        :        1
david        :        1
popcorn        :        2
Total        :        7-8

回復 9# jjboy1

I am politically independent.

回復  jjboy1

I am politically independent.
davidgreat888 發表於 2013-8-19 12:29

經常說說笑笑、幽默幽默!無須事事過度“認真”嚴肅!

經常說說笑笑、幽靜幽靜!無須事事過度“認真”嚴肅!
victor888 發表於 2013-8-19 12:43

同意, 唔明點解成日都攪到好似人人都介意邊個黎玩, 個個post都關選舉事.....但又唔係有咩實際內容....

講真, 我係上來吹下水, 交流下意見....根本唔知有咩好care....